Echipa noastră

Lucrând în strânsă colaborare cu celelalte arii de expertiză ale EY, Radu și Asociații SPRL poate să răspundă cerințelor unor clienți din ce în ce mai sofisticați și oferă soluții multidisciplinare. Acestea sunt armonizate cu serviciile contabile, de consultanță financiară și fiscală.

Echipa Radu și Asociații SPRL este coordonată de Dragoș Radu, un experimentat avocat, specializat în fuziuni și achiziții, investiții de tip “private equity” și drept imobiliar. Dragoș are o experiență de 20 de ani în consilierea clienților internaționali.

Emanuel Băncilă, un recunoscut avocat specializat în fiscalitate, conduce practica de litigii și controverse fiscale a Radu și Asociații SPRL.

Experiența noastră a fost recunoscută de piață și de publicații internaționale: Legal 500,  PLC Which Lawyer sau Chambers & Partners care au recomandat avocatii Radu și Asociații SPRL în mai multe domenii de activitate.

Avocații noștri

Avocații noștri au experiență, determinare și entuziasm. Unii dintre ei au obținut două specializări și au ca limbă comună de comunicare limba engleză. Recrutăm în mod constant pe cei mai buni avocați de pe piață.

Pentru a vedea profilul fiecăruia dintre avocații noștri, vă rugăm accesați meniul de mai jos