Anca AtanasiuSenior Associate

Anca Atanasiu_bust_pp

Anca este Senior Associate în cadrul Radu și Asociații SPRL și membru al Baroului București.

Activitate anterioară

Anca a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității București precum și cursurile de master în dreptul muncii organizate de aceeași facultate.

Înainte de a se alătura echipei Radu și Asociații SPRL, Anca a lucrat ca avocat în cadrul mai multor societăți de avocați de renume prezente atât pe piața locală cât și pe cea internațională.

Anca este membră IAPP si este certificată CIPP/E.

Abilități și experiență profesională

Anca este implicată în principal în proiecte de dreptul muncii oferind asistență juridică cu privire la toate aspectele de dreptul muncii. Participă la proiecte de tip ”due diligence”, servicii de consultanță cu privire la aspectele de dreptul muncii pe care le implică tranzacțiile de fuziuni și achiziții precum și consultanță cu privire la probleme de dreptul muncii pe care clienții le întâlnesc în activitatea lor de zi cu zi. Oferă consultanță clienților în cadrul proiectelor care implică transfer de angajați, detașare internațională, concedieri individuale și negocieri cu privire la încetarea contractelor de muncă cu angajați cheie.

Anca deține totodată experiență în oferirea de consultanță juridică cu privire la aspecte legate de protecția datelor cu caracter personal fiind implicată în proceduri menite să asigure respectarea cadrului legal în materie, procedurile de autorizare în relația cu autoritatea română de protecție a datelor cu caracter personal și oferirea de consultanță juridică cu privire la o mare varietate de probleme legate de protecția datelor precum supravegherea video a angajaților și transferul de date cu caracter personal.

Anca vorbește limba engleză și limba română.

Anca Atanasiu
Senior Associate
Cum te putem ajuta?

Contactează-ne folosind datele de contact de pe site sau completează formularul online și te vom contacta noi!