Bianca Beatrice Burcă Senior Associate

Bianca Burca_5963_plan med copy

Bianca este Senior Associate în cadrul Radu și Asociații SPRL și membră a Baroului București.

Activitate anterioară

Bianca este licențiată a Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane și absolventă a cursurilor de master în Dreptul Afacerilor organizate de Universitatea București.

Înainte de a se alătura Radu și Asociații SPRL, Bianca a făcut parte din echipa unei societăți de avocatură spaniole afiliată internațional.

Abilități și experiență profesională

Experiența Biancăi include în principal consilierea clienților străini în domenii precum drept societar, comercial, imobiliar și dreptul muncii.

Pe parcursul activității sale, Bianca a asistat numeroase societăți spaniole în îndeplinirea condițiilor de implementare a unei afaceri în România, oferindu-le o perspectivă asupra provocărilor dezvoltării unei afaceri, de la primele informații până la aspecte complexe pe care le presupune activitatea curentă a oricărui business. De asemenea, Bianca a asistat o importantă societate spaniolă în participarea la proceduri de achiziții publice și pe parcursul contestațiilor ulterioare.

Bianca vorbește limba română, limba engleză și limba spaniolă. Ea este totodată traducător și interpret autorizat de limba engleză și limba spaniolă.

 

Bianca Beatrice Burcă
Senior Associate
Cum te putem ajuta?

Contactează-ne folosind datele de contact de pe site sau completează formularul online și te vom contacta noi!