Elena LăzărescuSenior Associate

placeholder-350x250

Elena este Senior Associate în cadrul practicii de drept bancar, drept financiar și piețe de capital a Radu și Asociații SPRL.

Este membru al Baroului București din anul 2014.

Background

Elena a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București și Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene. De asemenea, ea a absolvit cursurile de master în drept financiar susținute în cadrul University College London, Faculty of Laws, Marea Britanie.

Înainte de a se alătura echipei Radu și Asociații SPRL, Elena a fost avocat colaborator în cadrul a două alte societăți de avocatură de top din România.

Skills and professional experience

Elena are 5 ani de experiență în domeniul dreptului financiar.

Proiectele recente în care a fost implicată au vizat implementarea reglementărilor europene de piață de capital – inclusiv MIFID II – asistență în domeniul finanțărilor, al autorizării instituțiilor financiare nebancare, precum și asistență în cadrul proiectelor de transferuri portofolii de credite neperformante.

Elena vorbește limba română, limba engleză și limba franceză.

Elena Lăzărescu
Senior Associate
How can we help?

Contact us by using the contact detail on our website or fill in the online application and we will get back to you!