Eliana BlagSenior Associate

Eliana Blag_bust_pp

Eliana este Senior Associate în cadrul Radu și Asociații SPRL și membru al Baroului București.

Activitate anterioară

Eliana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București (2010), cursurile Colegiul Juridic de Studii Europene, Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne (2009) precum și Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București (2009).

Înainte de a se alătura Radu și Asociații SPRL, Eliana a colaborat cu două importate societăți de avocați locale.

Abilități și experiență profesională

Eliana are peste 7 ani de experiență, timp în care a fost implicată în proiecte publice (achiziții publice, concesiuni, utilități, infrastructură, structurarea și implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene și ajutor de stat) precum și în proiecte de energie și resurse naturale.

Ea a asistat companii locale și străine care activează în domeniul energiei, construcțiilor și instalațiilor, IT&C, securitate și apărare, distribuție și vânzări cu amănuntul în ceea ce privește activitatea lor de zi cu zi, inclusiv cu privire la probleme de drept societar și comercial, aspecte privind cadrul de reglementare, achiziții publice, finanțări, litigii, realizarea de analize juridice de tip “due diligence” în legătură cu proiecte importante.

Eliana a asistat totodată societăți locale și străine precum și ONG-uri în legătură cu implementarea proiectelor care beneficiază de ajutor de stat și co-finanțate de Comisia Europeană în diferite sectoare economice, precum energie, construcții, bunuri de consum, industria farmaceutică, studii de piață, cercetare în biologie, dezvoltarea competențelor vocaționale, agricultură.

Ea a oferit asistență juridică investitorilor locali și străini în legătură cu dezvoltarea, achiziția, finanțarea (inclusiv din fonduri europene), operarea și vânzarea de proiecte de energie regenerabilă.

Eliana vorbește fluent limba română, limba engleză și limba franceză și la nivel conversațional limba spaniolă și limba germană.

Eliana Blag
Senior Associate
Cum te putem ajuta?

Contactează-ne folosind datele de contact de pe site sau completează formularul online și te vom contacta noi!