Nicoleta GheorgheManaging Associate

Nicoleta Gheorghe_CCP6590

Nicoleta este Managing Associate în cadrul Radu și Asociații SPRL și membru al Baroului București.

Activitate anterioară

A absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București și cursurile de master în dreptul muncii ale Facultății de Drept din cadrul Universității București.

S-a alăturat Radu și Asociații SPRL în 2006 după ce a lucrat în departamentul juridic al unei importante firme producătoare de țigări pentru aproape 3 ani.

Abilități și experiență profesională

Nicoleta oferă consultanță juridică în următoarele domenii: dreptul muncii, drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, telecomunicații și protecția datelor cu caracter personal.

În activitatea sa, Nicoleta oferă consultanță clienților cu privire la toate aspectele dreptului muncii, precum redactarea de contracte de muncă; negocieri colective; concedieri individuale și colective; transferul salariaților; detașări internaționale; proceduri disciplinare; reglementări privind sănătatea și securitatea în muncă; formarea profesională; redactarea de contracte colective de muncă și regulamente interne; asistență pe durata inspecțiilor efectuate de autoritățile de muncă.

A dobândit experiență extinsă în domeniul dreptului societar și comercial oferind clienților asistență cu privire la aspectele juridice cu care se confruntă în activitatea lor de zi cu zi precum și cu privire la aspecte de guvernanță corporativă. Nicoleta a oferit consultanță cu privire la negocierea și implementarea de tranzacții comerciale, redactarea și revizuirea de contracte comerciale complexe și realizarea de proiecte de tip ”due diligence”.

Experiența ei în domeniul telecomunicațiilor include oferirea de consultanță cu privire la cadrul legal de reglementare, obținerea de autorizații și licențe de la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, redactarea, revizuirea și negocierea contractelor încheiate cu operatori telecom.

În ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, Nicoleta oferă asistență în ceea ce privește procedurile de notificare a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și obligațiile stabilite în acest domeniu de legea aplicabilă.

Nicoleta vorbește limba engleză și limba română.

Nicoleta Gheorghe
Managing Associate
Cum te putem ajuta?

Contactează-ne folosind datele de contact de pe site sau completează formularul online și te vom contacta noi!