Ruxandra MocanuSenior Associate

Ruxandra Mocanu_pp

Ruxandra este Senior Associate în cadrul Radu și Asociații SPRL și membru al Baroului București.

Activitate anterioară

A absolvit Universitatea București – Facultatea de Drept (2004) Magna cum laudae, la fel ca și cursurile de master în dreptul afacerilor organizate de Universitatea Nicolae Titulescu din București (2005).

Înainte de a se alătura Radu și Asociații SPRL, Ruxandra a fost avocat într-una dintre cele mai importante societăți de telecomunicații din România (2010-2013) și avocat senior în cadrul RTPR Allen&Overy (România) (2005-2010).

Abilități și experiență profesională

Experiența sa extinsă de peste 10 ani include oferirea de consultanță juridică clienților români sau străini într-un spectru larg de domenii de activitate precum drept societar și comercial, dreptul muncii, fuziuni și achiziții, dreptul protecției consumatorilor și dreptul proprietății intelectuale și industriale.

A coordonat tranzacții complexe de fuziuni și achiziții și a asistat clienți sofisticați în diferite proiecte dezvoltate în sectoare precum telecomunicații, publicitate, materiale de construcție. Își dorește să ofere clienților săi sfaturi juridice de înaltă acuratețe, adaptate nevoilor lor de afaceri.

Ruxandra vorbește limba engleză și limba română și are cunoștințe de limba franceză.

Ruxandra Mocanu
Senior Associate
Cum te putem ajuta?

Contactează-ne folosind datele de contact de pe site sau completează formularul online și te vom contacta noi!